Logotip de Adolescents.cat
Panamá
Panamá
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 26/06/18 14:41
No sé que fer
Haber, jo soc molt amic duna noia, som millors amics, pero ultimamament noto algo per ella, i ja li vaig treure el tema i ella diu el mateix, no es un sentiment molt fort pero algo notem els dos. La cosa está en que al ser millors amics sens fa com extrany parlar del tema, i encara mes si estiguesim junts pq es extrany passar de millors amics a parella . Ns que puc fer siusplau ajudaa!!!!
Moltes gracies❤️❤️
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 11:24

Hola Panamá, 


Doncs potser podeu esperar un temps i veure com evolucionen aquests sentiments... És probable que sentiu atracció l'un per l'altra i és natural que us faci una mica de por avançar en aquesta direcció per si us feu mal...  Per tant, agafeu uns dies per parlar-ne, sigueu sincers sobre les vostres pors i preocupacions i conjuntament decidiu si voleu començar alguna història amorosa o preferiu mantenir l'amistat. És a les vostres mans!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: