Logotip de Adolescents.cat
fresh
fresh
Any: 2004
Comarca: Anoia
Data: 24/06/18 09:33
Estic frustrada amb aquest tema
Bones em sembla que ja estic segura que soc Bi i llabors lo que em passa es per exemple que als parcs aquatics veig totes les ties alla pero k aquesta edat la majoria de gent van de heteros sense donarse una oportunitat per pensar que son realment.
La questio es que veig tothom i no trobo ninguna Bi o segur k n'hi han çero no anire per la vida dient algu es Bi nse es complicat ;(
I m'estresso molt

Un petonet Adolecents
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 11:19

Hola Fresh, 


No és fàcil dir obertament la teva orientació sexual i moltes persones encara pateixen per la reacció dels altres si expliquen una condició sexual que no és heteronormativa. 

Per tant, potser enlloc de "detectar" les noies bisexuals o lesbianes, hauràs de conèixer-les, parlar-hi, buscar alguna associació... o, simplement dir obertament la teva orientació i facilitar que altres noies s'acostin a tu ;)

Sé que no és fàcil, però estic convençuda que al teu voltant hi ha persones que et troben molt interessant...


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: