Logotip de Adolescents.cat
Keta
Keta
Any: 2002
Comarca: Selva
Data: 23/06/18 16:49
Moments d'alt i baix
Hi ha un nen d'un any mes gran que jo, pero ell ja te novia, de fet ell I jo ens parlem cada día I em diu que es vol liar amb mi que voldria... (ja M'entens) I clar, estic super pillada per ell I jo un cop ja li vaig dir que no I les meves amigues em diuen que per un cop hauria de mirar mes per mi I fer el que a mi em conve, pero hi ha vegades (poques) que pasa com d mi, esta en línea I no contesta, I fa 3 dies q no parlem perque li vaig dir que el meu ex m'havia donat un peto, pero no crec que sigui per aixo, ns, aligual soc jo que m'emparanoio masa?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 11:16

Hola Keta, 


Primer de tot, jo et preguntaria si realment et vols embolicar amb una persona que trenca la confiança amb la seva actual parella. Tu has de decidir si vols formar part d'això o no. Evidentment, és ell qui té el compromís amb la seva parella, però tu també pots decidir si et ve de gust estar amb algú així. 

Per altra banda, si notes que no et segueix la conversa o que a vegades sí i a vegades no... potser no té tant interès com vol fer creure, no trobes?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: