Logotip de Adolescents.cat
🍭
🍭
Any: 2004
Comarca: Osona
Data: 20/06/18 20:29
No trobo el meu lloc
Gràcies per la vostra ajuda!
Se que potser no és un gran problema, però necessito la opinió.
El cas és que quan era petita vaig passar per l’assetjament escolar...
Però ara ja ho tinc tot superat, sóc una persona positiva i ho he deixat enrere, tot i que a vegades encara ho recordo.
Ara sóc molt feliç i tal, em faig amb tothom, sempre ric... Però és que no acabo de trobar el meu lloc, no se si m’explico, m’agradaria sortir més sovint, trobar un grupet especial d’amics i amigues... Ara és que vaig amb absolutament tothom... i no m’en vull pas distanciar, però voldria trobar un grupet, se que el temps ho arregla tot però...

No se si m’haureu entès...
Merciiiii
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 11:01

Hola!


Pel que expliques tinc la sensació que ets feliç i t'agrada la teva vida, així que disfruta-la! És fantàstic que puguis anar amb molta gent diferent, vol dir que ets tolerant i és agradable estar amb tu. 

Per tant, no tinguis pressa per formar "un grup", és millor tenir grups diferents! tu ves valorant amb quines persones et sents més còmode i ja aniràs veient que t'acostaràs més a elles ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: