Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2004
Comarca: Alt Penedès
Data: 19/06/18 17:16
Noi que m'agradava
Hola! Us explico, fa uns anys, dos en concret, em va començar a agradar un amic i fa uns mesos ens vam liar. S'ha de dir que les meves amigues em presionaven molt i sempre estaven fent-me comentaris de que hauriem de sortit, al final aquests comentaris em van començar a ferir i li ho vaig confessar al amic. Actualment seguim estant amics i parlant, entre nosaltres és un tema tancat.
El problema és que tota la gent que m'envolta diu que hauriem de deixar de ser amics. No ho vull fer i menys si és perquè m'ho exigeixen. S'ha de dir que actualement la nostra relació ha canviat i els sentiments són quasi inexistents, i a més, al parlar-ho amb ell hem marcat unes "pautes".
M'estic començant a enfadar i per moltes vegades que digui que és un tema solucionat entre ell i jo no em creuen i ara ja van tot el dia darrere meu.
Què hauria de fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 10:13

Hola anònima, 


Doncs potser hauràs de mostrar-te més ferma en aquest tema. Agafa les teves amigues i parla-hi seriosament. Explica'ls que els seus comentaris et molesten i no tens ganes de sentir la seva opinió sobre la relació que tens amb el teu amic. 

A vegades hem de posar-nos ferms i seriosos per demostrar que una cosa és important. Et toca pintar la línia vermella i deixar clar que no vols cap més opinió del tema sense que tu ho demanis. 

Potser així ho entenen...


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: