Logotip de Adolescents.cat
papallonadaurada
papallonadaurada
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 19/06/18 12:38
Per què l'amor és tan complicat?
Hola, m'he decidit a escriure avui perquè necessito que m'ajudeu a treure'm la ratllada que tinc al cap sobre l'amor.

Actualment estic sortint amb un noi i ja portem cinc mesos. Em tracta super bé i estic molt enamorada, però hi ha un problema: arriba l'estiu. Molts diuen que les relacions és millor donar-los un temps, d'altres diuen que una relació no pot funcionar si no hi ha una comunicació constant. Jo sóc més de la segona opció.

Aquest estiu ell se'n va a Itàlia, després a un càmpus i després al seu poble, de tal manera que passaré gairebé un mes i mig sense veure'l i sense parlar per whatsapp. Estic amoïnada perquè em fa moltíssima por que després que s'acabi l'estiu i per fi ens veiem allò que tant sentíem s'hagi esfumat. No sé si pot passar, jo vull pensar que no, ja que crec que la nostra relació és bastant forta, però qui sap. No vull pensar que per culpa d'això sigui el començament d'una ruptura dolorosa. Per altra banda, vull ser positiva i vull pensar que si superem això serem capaços de superar el que vindrà l'any que ve, ja que els nostres camins es separaran.

Necessito que em doneu consell per saber com portar la situació: si ho hem de parlar, si li he d'exigir alguna cosa, si hi ha alguna solució... Que m'ajudeu a mirar-ho d'una altra manera per no estar tan engoixada aquest estiu.

Gràcies i fins aviat!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 10:11

Hola papallonadaurada, 


Cada relació és un món i tothom parla segons la seva experiència o la seva manera d'entendre les relacions. És millor no escoltar gaire als altres quan estàs en un dilema com aquest. 

Crec que el més important és que parleu del que vindrà i de com us podeu sentir durant aquestes setmanes. Si per tu és important que hi hagi un mínim de comunicació, demana-la! Parleu i busqueu la fórmula que us faci sentir segurs a tots dos. 

Les relacions funcionen quan hi ha compromís per les dues bandes, així que si tots dos voleu que funcioni... funcionarà. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: