Logotip de Adolescents.cat
Agatha
Agatha
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 18/06/18 14:25
...
No se si ja hi havia alguna consulta amb aquest compte però es que me l'ha deixat una amiga per posar la consulta, bueno això es igual.
El cas es que estic confosa perque no se si he d'intentar cambiar el meu fisic per tal d'agradarme o cambiar la forma de veure'l. Per que si em poso a fer més esport potser aconsegueixo mes muscul i em veig millor, a mes es saludable no? En plan estic prima i faig esport pero no se. En comparació amb altres persones tinc un cos de merda.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 10:07

Hola Agatha, 


Les consultes apareixes per ordre d'entrada, no tenim arxivades les que s'han realitzat de cada compte, no pateixis. 

Crec que has de canviar els missatges que t'envies. Segurament tens un cos molt bonic, així que mira't al mirall i comença a estimar-lo. Fer esport és una manera de sentir-te millor anímicament, però si l'objectiu és perdre pes.... acaba sent un rotllo!

Mira't i estima't


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: