Logotip de Adolescents.cat
maiteeee
maiteeee
Any: 2002
Comarca: Baix Ebre
Data: 16/06/18 16:52
Confusió
Hola adolescents, primer de tot, donar-vos les gràcies per fer aquest espai per tal de resoldre inquietuds, em sou de grans ajuda de veritat.
La meva inquietud es que a principis d'any, veia que a un noi tenia interès per mi, veia com que sempre estava al meu costat a l'hora de seure, em mirava molt, parlàvem molt, reiem etc. Com que soc una noia bastant tímida semblava que no tenia interès cap ell, però en realitat sempre m'agradat. El problema ve aquí, ara s'ajunta molt amb una noia molt més extrovertida que jo, i sembla que ella té interès cap a ell, i a més, ja no parlo tant amb ell, bàsicament, ja no parlem, però quan li parlo noto que té un to més suau, però cada vegada es va perdent.
Si abans li agradava, com puc fer per tornar-li a agradar??
O bé, quan es triga a deixar d'estar penjat d'algú??
Aquest tema m'està agoviant molt i no sé que fer, ja que e a cosa obrir-li
MOLTES GRÀCIES!!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 10:05

Hola Maite, 


Crec que has de tenir en compte dues coses:

  • si ell ha mostrat interès per tu i veu que tu no tens cap reacció... és probable que pensi que no t'agrada. Per tant, et toca a tu iniciar una conversa, no creus?
  • per oblidar-lo necessites posar distància i deixar de veure'l un temps. 


Quina opció tries?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: