Logotip de Adolescents.cat
Brownie18
Brownie18
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 16/06/18 15:17
Hem tornat però em sento rara
Sóc una noia de 17 anys. Vaig començar a sortir amb un noi fa cosa de dos anys i la nostra relació era com una muntanya russa. Teniem dies molt bons però també molts dolents. Després d'estar uns quants mesos així, vam aconseguir trobar un equilibri però al cap d'uns mesos em va deixar. L'excusa que em va donar és que ja no volia estar amb mi, li vaig preguntar si em deixava per una altra però m'ho va negar. Después al cap de dos dies, es va liar amb una tia I amb ella van tenir una relació. Al cap d'uns mesos va tornar dientme que s'havia equivocat i que estava arrepentit i vaig tornar amb ell. Ara ja portem més de 9 mesos junts i estem millor que mai. El tema és que jo molts cops em rallo pel tema, que si em va deixar per una altra i tot això, i l'estimo però no sé si l'he perdonat. Hauria de deixar-ho i pensar en el què vull? Què faig?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 10:03

Hola Brownie, 


N'hauries de parlar amb ell. No és fàcil reiniciar una relació després d'una ruptura, i tens tot el dret a sentir-te dolguda. Parleu-ho tantes vegades com sigui necessari, explica-li com et sents i conjuntament busqueu la forma de tornar a recuperar la confiança. És un procés llarg i cal que tots dos hi estigueu compromesos... Toca obrir el cor i ser sincers l'un amb l'altra. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: