Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2000
Comarca: Berguedà
Data: 14/06/18 14:50
El noi
L'altre dia vaig conèixer un noi. Vam parlar poc però sí que ens vam creuar moltes mirades i somriures. L'endemà, ja tenia el seu follow a l'insta i no vaig dubtar en fer el mateix. Al cap d'uns dies, com que tenia moltes ganes de conèixer-lo i no sabia quan el tornaria a veure, el vaig obrir per xat i vam estar parlant una estona. Em va agradar molt parlar amb ell, però al final no em va contestar més a una cosa que li havia dit que podia haver contestat perfectament amb un ''okey'', i ja no hem parlat més (un dia o dos han passat). Jo voldria seguir coneixent-lo perquè per les preguntes que em feia semblava que jo també li interessava, però semblaré molt deseperada si el torno a obrir, quan em va deixar ''en visto''. Sé que ara és el seu pas, és a dir, que li toca a ell obrir-me per jo veure si li interesso o no, però no fa res. Segurament això significa que ja no li interesso, però em fa ràbia ja que el dia que ens vam conèixer va ser molt bonic i em va començar a seguir a l'insta i quan parlàvem semblava que hi havia connexió. No entenc res. Em podeu ajudar?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 09:48

Hola anònima, 


A vegades pot passar això: sembla que hi ha molt bona connexió amb algú però aquesta connexió és curta en el temps. És a dir, és fruit d'un moment concret o d'una situació concreta. 

No sé per quin motiu no ha continuat la conversa, potser ha tingut problemes personals, o ha estat molt liat... si vols pots donar-te uns dies més de marge, però si segueix sense contestar, hauràs d'arxivar-lo, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: