Logotip de Adolescents.cat
anònim
anònim
Any: 2002
Comarca: Andorra la Vella
Data: 13/06/18 15:07
No se que som
Ja fa temps que estic de rotllo amb un amic. No ens hem liat encara pero ell vol liarse amb mi I jo tambe amb ell pero jo no li he dit. Per una Banda crec que li hauria de dir ja que si ell mho ha confessat jo tbe hauria de ferho pero em fa por que mho hagi dit de conya que realment no senti res per mi. (no volem res serio,crec) I esque em posa moltiasim I quan em dona petons encara mes. Avui hem comencat el credit de sintesi I al anar a diferents classes no ens veiem. lhe vist mentres anava cap al labavo I ell tb mha vist a mi I ha vingut "dissimuladament" era super incomode pero nose fins a quin punt per ell es conya o realment vil algo amb mi
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 09:39

Hola!


Des d'aquí és complicat saber què sent una persona només pels seus gestos. Pel que expliques sembla que hi ha un interès mutu... però si no n'estàs convençut o tens els teus dubtes, tens tot el dret del món a esperar-te i observar com es comporta ;)

La confiança és clau per iniciar una relació (encara que no sigui formal), ja que et fa sentir més segur i més còmode amb l'altra persona. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: