Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 12/06/18 16:59
Tinc moltes ganes de conèixer-lo
Hola,

L'altre dia vaig conèixer un noi que em va agradar molt. Vam parlar una estona i mentre no parlàvem vaig notar que em mirava molt i em somreia. L'endemà ja vaig veure que em començava a seguir a l'Instagram i jo vaig fer el mateix. De moment només m'ha posta like a unes quantes fotos i m'ha mirat les històries (i jo he fet el mateix). A mi em va agradar molt i diria que ple simple fet que em segueixi a l'insta i em posi like no vol dir que li vaig desagradar, no?

Al que vull arribar, és que m'agradaria molt conèixer-lo i he estat pensant molts cops en enviar-li alguna cosa per instagram direct, fent veure que li volia enviar a algú altre, per poder començar una conversa; quan ho penso ho tinc bastant decidit i ja ho faria, però de cop arribo a la conclusió que potser pensarà que sóc una desesperada o no em contestarà el missatge. A més també em fa molta cosa, ja que sóc molt tímida i no acostumo a fer aquestes coses, és a dir, a obrir algú amb qui hagi parlat poc. M'agradaria molt que em dies alguna cosa ell, perquè sé que hi va haver com un ''flechazo'', però de moment no és així. Em va caure molt bé i no m'agradaria deixar-lo escapar, però a la vegada em fa molta cosa obrir-lo així de cop i no sé com fer-ho.

Em podríeu ajudar?

Moltes gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 09:31

Hola anònima!


Pel que expliques sembla que l'interès és mutu... així que endavant!

Obre un privat i comença a parlar amb ell, potser així veuràs si et continua agradant o no... ;) 

També et diré que serà més interessant si obres el privat a partir d'alguna història que hagi penjat ell, ja que demostraràs que t'interessa el que fa i vols saber més d'ell. 

Si després no et contesta o ell no mostra interès per tu, ja tindràs una resposta. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: