Logotip de Adolescents.cat
Amandapanch
Amandapanch
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 11/06/18 23:26
Ha tornat a la meva vida
Fa un any i mig vaig coneixer a una noia que hem va agradar molt, era la primera noia que m'agradava i vam començar una "amistat" molt gran. Al cap d'uns mesos li vaig dir el que sentia per ella i ella hem va dir que jo li feia gracia, pero que no volia res amb ningú. Finalment hem vaig acabar enamorant d'ella.
Van passar els mesos i cada vegada estávem més unides, semblava que tot anava a acabar be, pero a principis d'any ella es va liar amb una altre noia i vam començar a distanciar-nos. Tothom hem deia que ja havia aguantat suficient i encara que vaig intentar odiar-la, mai vaig poder.
Hem va invitar a la seva festa de 18 anys pero li vaig dir que no perque ja no parlavem. Fa uns mesos que vaig deixar de seguirla en Instagram i no se res d'ella.
Ahir parlant amb una amiga per Whatssap hem va enviar un audio i vaig escoltar la seva veu.
Sé que ja no vull res amb ella, pero no puc evitar sentir coses quan la veig pel carrer o hem parlen d'ella. La trobo a faltar i no puc fer res. Les dos hem canviat moltíssim en aquest temps.
¿Com puc deixar de sentir nostalgia per una cosa que mai ha existit?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/09/2018 20:43

Hola Amanda, 


Els teus sentiments són completament naturals. Trobes a faltar una persona que ha format part de la teva vida... Així que no et castiguis per sentir nostàlgia o per no saber "odiar-la". Els teus sentiments són molt més bonics i mica en mica deixarà de fer tant mal, ja veuràs...

Crec que tu ja has fet el comiat d'aquesta història i no passa res si encara et remou una mica, vol dir que va ser important per tu. Accepta aquest sentiment. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: