Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2004
Comarca: Pla de l'Estany
Data: 11/06/18 21:48
Estudis
Hola adolescents,
Fa uns dies hem compensat els exàmens finals a l’institut I el meu germà també. El cas esque el meu germà ja fa bachillerat i treu nous i deus i arriba preocupat a casa dient que ha tret un nou Coma quatre i no li posaran un deu. Quan jo em un nou soc la mar de feliç. Els meus avis em diuen animats “quan fasis bachillerat aturàs de superar el teu germà!” I jo pensant que com volen que el superi si treu deus. I els meus pares igual.
I això es el que em fa sentir tan malament que jo no en se tan com el meu germà (soc de 8,7,6)
Em podeu animar? Em sento fatal, no els bui desepcionar 😔😔 Se que per molt que m’asforci no soc capsa de treure les mateixes notes que ell.

Gràcies per llegir!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/09/2018 20:40

Hola anònima, 


Primer de tot, preocupa't per allò que pots controlar: pots controlar les notes que treuràs quan facis batxillerat? No, oi? Doncs centra't en les notes actuals i en el teu dia a dia. 

Si et molesta que et comparin amb el teu germà, parla-ho amb la teva família, potser no se n'adonen i et fa mal...

Ah! i crec que has resumit a la perfecció la teva actitud:"jo em un nou soc la mar de feliç". Si ets feliç, segueix així ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: