Logotip de Adolescents.cat
paulins
paulins
Any: 2003
Comarca: Garraf
Data: 07/06/18 23:26
A LA MERDA...
potser dema o passat ja no estigui viva...per que? perque ningu em valora...una mare alchoolica. un pare alchoolic, un germa mort, una germana que nomes es centra en els seus fills, uns professors que en canvi d'ajudar-me a passar el curs o a motivarme em fan el contrari em desanimen amb cada paraula que diuen, i fan que no tingui ganes de res...unes "amigues" que quan els hi explico tots els meus problemes em diiuen que nomes son excuses per que la gent em doni atencio...pero no, els hi explico tot el que passa a casa, com em sento...pero en ves de donarme es seu suport com unes bones amigues em diuen que ho faig per cridar l'atencio...companys de classe que no paren de ficar-se amb mi, dient-me gorda! que no cabes en la silla! peso 45 kg i al final m'ho crec tant el que em diuen que deixo de menjar, no paro de fer ejercici per aprimar-me pero res...no baixo de pes.
He pensat moltes vegades en tallar-me, i ho he fet...pero al final arribara un punt on ja estare farta de tot...i em trobaran qui sap com.. penjada, desangrada...pero bueno...aquesta es la curta vida que m'ha tocat viure ...fins un altre adolescents
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/09/2018 15:56

Hola Paulins, 


Primer de tot m'agradaria saber com estàs ara (escriu-me un privat a info@laiasala.cat). Crec que és important que trobis un espai on poder parlar d'aquest tema. Pel que m'expliques la situació a casa és complicada i a l'institut no hi ha gaire suport dels teus companys, oi?

Per què no demanes hora a la psicòloga (o psicòleg) del teu centre? A tots els instituts hi ha un servei d'orientació psicològica o psicopedagògica. Crec que seria interessant que comencis a treballar obrint aquesta porta. Parla amb el teu tutor o tutora sobre això i en seguim parlant, et sembla?


Una abraçada molt forta!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: