Logotip de Adolescents.cat
Anòniimaa♥
Anòniimaa♥
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 04/06/18 19:55
C
Hola!!

M'estic pillant del germa d'una amiga. La cosa esque vull saber més o menys si li agrado o podria tindre possiblitats perquè desdd fa poc vaig molt a casa seva y sempre acabo al seva costat mirant una peli y ell fent-me caricies. Li va dir a la seva germana que jo li semblava guapa. Pero m'ha dit la seva germana que es carinyos de per si pero tambe hl penso i ns tu ets carinyos vale pero normalment amb als teus amics i amigues. A mi va ser el primer dia ns... a part m'ovra despres de que m'envagi de se casa i aixo jo crec que es bo. estic feta un lio. Ja se que hem direu que li digui i tal pero vull fer-ho una mica mes endevant esta recent començat aixo.

M'encanta, es tan atent y hem cuida pero te el seu punt gracios xuleta pf ojala li agrades..

En resum, algun vocabulari no verbal que el dalti o algo?

Graciess me quedat molt agust perque com no ho sap casi ningu hem volia desahogar tambe!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/09/2018 15:32

Hola anònima!


Tens tota la raó, a vegades quan aconseguim explicar (o escriure) el que ens preocupa, ja ens sentim millor. 

Realment no hi ha cap gest concret que delati 100% que agrades a una persona, però sembla que tots dos us sentiu còmodes l'un amb l'altre i heu començat alguna conversa... per tant, hi ha cert interès mutu ;)

Ves veient com evoluciona... i, sobretot, com et sents tu, d'acord? Ja ens explicaràs!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: