Logotip de Adolescents.cat
jordi234
jordi234
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 03/06/18 23:41
Ansietat
Fa uns mesos que pateixo atacs d'ansietat i taquicardies. Em passa els dies que he sortit de festa i l'endemà tinc ressaca, només em passa quan estic amb gent en algun dinar, prenent algo o alguna festa. Em començo a estressar perquè tinc ressaca i no em ve de gust beure més o estar allà, m'agradaria quedar-me tot el dia al llit. Llavors em ve com una baixada i començo a tenir calor i taquicardies i a tenir olles mentals.
Avui m'ha passat i ho he pogut controlar respirant fons i sense que ningú ho notés, tot i així no vull que em torni a passar. He deixat de fumar però m'agrada molt sortir de festa i beure. Teniu algun consell (alguna rutina o qualsevol cosa) que pugui ajudar a prevenir aquestes situacions?
Mersi!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/09/2018 15:19

Hola Jordi, 


Ostres, el primer que em ve al cap és deixar de sortir o intentar sortir menys. Si tu mateix dius que aquesta ansietat apareix quan tens ressaca i obligacions al dia següent... només se m'acudeixen dues solucions: deixar de tenir ressaca o bé anul·lar totes les obligacions del dia següent a sortir. 

Una altra pregunta que m'apareix és: què és el que et preocupa realment? com et trobes? què pensaran de tu? quina imatge estàs donant? la teva salut? Busca quin és l'origen de l'ansietat i a partir d'aquí continuem treballant per reduir el malestar, et sembla ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: