Logotip de Adolescents.cat
teen13
teen13
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 31/05/18 15:22
Masturbació 8888
Hola! Veureu jo tinc un problema i és que jo quan em masturbo em dona molt mes plaer fer-ho indirectament, és a dir, o bé amb calcetes o amb un coixí o alguna cosa així, quan em frego el clítoris si ho faig directament no em dona plaer o, com amínim, no prou. Ara per ara això no em suposa un problema ja que jo m’ho faig com a mi m’agrada i ja està, però estic preocupada de cara a un futur no gaire llunyà quan la meva parella m’hagi de masturbar dubto que ho faci d’aquesta manera i clar, no gaudiré. Igual em passarà quan tinguem relacions. Faig alguna cosa malament? És normal? Pot ser que sigui poc sensible? I com ho puc fer amb la meva parella? Moltissimes gracies
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 01/06/2018 10:15

Hola teen13,

No és ni estrany ni significa que tinguis poca sensibilitat, de fet, és possible que el teu propi contacte directe al clítoris et generi molèstia per alta sensibilitat i no per poca sensibilitat.

No t'amoïnis per això, quan arribi el moment, aprendreu junts com i de quina manera, potser utilitzant algun lubricant per fer el contacte més agradable si el contacte directe en "sec" no t'estimula.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - wommum
@Helenangelpsico
http://www.iesp.cat


">www.iesp.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.