Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2002
Comarca: Baix Empordà
Data: 30/05/18 18:27
No se que fer.....
hola, sóc una noia de 15 anys , i fa aproximadament 2 mesos em vaig declarar amb una amiga meva que magradava i encara magrada , ella em va dir q no passava re pro q no podiem tenir res,ella va al meu insti seguim sent amigues i tot normal pero tinc la sencació de que li agrado per les mirades i la forma de com em tracte es mol carinyosa i me fixat que es fica mol nerviosa quan mapropu a ella . Vam anar al cine amb una colla damics i em vaig sentar al costat della era una peli de por durant la peli ella creuava les seves cames amb les meves i les roçaba una bona estona perque men adones de les intencions i quan li seguia el rollo feia com gemecs inconcients , ens vam passar tota la peli com lapes .

Aquesta semana hi tornem a anar per veure una peli de por i ma demanat q masenti al seu costat sapiguent que magrada i que soc una cagada i em passo la peli abraçant-la.

Que hauria de fer?
Em llenço? (ella no sa liat mai i crec que es bi , per la seva actitud)
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 01/06/2018 10:25

Hola Anònima,

Llençar-te o no és una cosa que has de decidir tu, potser si es dona la situació podries parlar abans de llençar-te, podries dir-li que tens ganes de fer-li un petó o t'agradaria fer-li un petó, potser deixar l'opció a que passi, fa que sigui ella qui doni el pas. També pot donar l'oportunitat a que ella et digui que no voldria que passés o que sí voldria que passés.

Llençar-nos sovint vulnera la voluntat de l'altre si no veiem clar un "sí". Sempre és millor parlar-ho abans ;) ella també tindria alguna cosa a dir.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - wommum
@Helenangelpsico
http://www.iesp.cat


">www.iesp.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.