Logotip de Adolescents.cat
anonymous25
anonymous25
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 30/05/18 16:35
la meva millor amiga i jo estem de lio
fa dues setmanes em vaig liar amb la meva millor amiga, (les dues som bisexuals, jo ja he sortit de l'armari pero ella no) jo ja sabia que li agradava llavors vaig aprofitar i m hi vaig llençar, el cas es que vam estar 2 setmanes de lio sense que ningu ho sapigues.
Fa 4 dies jo li vaig dir que no volia res seriós, que jo l'únic que volia era liar-me amb ella pero que ja estava. Ella es va enfadar molt perque deia que jo li agradava feia molt de temps i que l'havia utilitzat i que li havia fet mal. fins ahir gairebe no ens parlavem, pero la gent anava sospitant i ella i jo vam parlar de la situació perque les dues voliem continuar sent amigues, vam arreglar les coses i ja parlavem normal, pero esque nno es el mateix, no para de retreurem el que li vaig fer i jo cada vegada m'empenedeixo mes, apart que hi ha molt mal rotllo
que podem fer per que tot sigui com abans?
i una altre cosa...ella ara ha començat a parlar-se amb una altre noia i m'he enterat que es liaran, a mi ella no m'agrada pero esque no se perque em fa rabia, que vol dir aixó?

Gracies.
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 28/09/2018 23:14

Hola anonymous25,

Quan amb una amistat passem la línia i ens hi liem, o les dues persones estan en el mateix punt o una de les dues patirà, sinó pateixen les dues...

És important que us doneu temps per a passar per les fases del dol i, a poc a poc, anireu reconstruint l'amistat que tenieu o es transformarà en una altra relació diferent.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.