Logotip de Adolescents.cat
anònima
anònima
Any: 1999
Comarca: Maresme
Data: 28/05/18 19:24
ANAL AJUDA!
Tinc parella, hem experimentat gairebé tot el que es pot provar sexualment parlant però ens falta el sexe anal. El cas és que ho hem provat diversos cops però tant el mal com la sensació angustiosa que em proporciona no em deixen continuar. He llegit que pot arribar a ser molt plaenter però això no ho he arribat a sentir jo... més aviat el contrari. Ell està molt enstusiasmat en fer-ho i la meva motivació a fer-ho és la seva satisfacció en aquest sentit. Què em recomanes que puc fer per a que em sigui plaenter o no em fagi mal? HO PASSO FATAL, AJUDA!
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 01/06/2018 09:48

Hola anònima,

En primer lloc, no forcis cap relació sexual en la que TU no estiguis a gust o no t'ho passis bé! La seva satisfacció està molt bé, però si tu no sents la curiositat o les ganes d'experimentar amb el sexe anal, per moltes ganes que ell tingui de fer-ho, si tu no ho veus clar, aleshores no es fa. Quan en el sexe hi ha un "no", aquest s'ha de respectar!

D'altra banda si tu també estàs interessada, amb curiositat i ganes, et deixem un article de l'Elena Crespi on trobaràs més informació sobre el tema: https://www.elperiodico.cat/ca/molt-mes-que-sexe/20140127/el-que-fem-amb-lanus-3040809


">

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - wommum
@Helenangelpsico
http://www.iesp.cat


">www.iesp.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.