Logotip de Adolescents.cat
Xuls
Xuls
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 22/05/18 22:27
No sabem que fer
Bon dia,
Fa un mes aproximadament el meu novio i jo vam follar per primer cop, ens va costar molt posar el condó però vam pensar que era falta d'experiència. Fa dos caps de setmana ho vam tornar a fer i ens va tornar a costar molt per dos motius el primer és que a ell se li baixa just al moment que anem a posar el condó i la segona perquè quan el posem es cargola i no ho ha manera d'aconsegir-ho, finalment vam aconseguir posar el condó però ja no estava dura i li vaig haver de menjar, llavors quan vam començar a follar es va córrer al segon (tot plegat bastant desastre).
Aquest cap de setmana ho vam tornar a provar estavem molt calents i vam tornar a mirar vídeos de com es posa un condó pero no hi va haver manera, aquest cop ens vam desesperar i no vam follar ni res perquè no entrava al condó i se li baixava. Nose que podem fer, potser comprar condons més grans...? Necessitem ajuda perquè a l'últim cop que ho vam intentar ell es va deprimir bastant i ens va fer ràbia.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 30/05/2018 11:55

Hola Xuls!

Pot ser que la mida dels preservatius no sigui l'adequada i que per això us estigui costant tant aconseguir-ho. Per tant, calma i molta tranquil·litat. 

Us recomanem que proveu amb uns preservatius d'una altra mida o bé canvieu de marca, a veure si així us resulta més fàcil.

Si ho vol, que practiqui ell sol a casa, amb tota la paciència i calma, a veure si aconsegueix posar-se el preservatiu sense dificultats.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.