Logotip de Adolescents.cat
H
H
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 19/05/18 11:24
No sé sortir amb algú
Hola, primer gràcies per respondre a els nostres dubtes.
Fa només quasi una setmana que surto amb una noia, i és la meva primera relació (soc bisexual) i estem amagant-la, només ho sabent amics de confiança. El problema que tinc és que no sé com es fa una cita, i a més els seus pares no li deixen quedar, i només veient-nos a l'institut (va a la meva classe) no en tinc prou. Funcionarà la nostra relació?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/05/2018 22:09

Hola!


No pots saber si funcionarà o no perquè tot just esteu començant! No t'atabalis en fer-te preguntes sobre aquest tema i centra't en estar amb ella i intentar quedar estones fora de l'institut. Una cita no deixa de ser una "trobada romàntica" entre dues o més persones, així que qualsevol activitat pot ser una cita! (quedar per anar a berenar, anar al cine, anar d'excursió o a caminar,...) Parleu i, ara que s'acaba el curs, segur que us serà més fàcil trobar alguna estona ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: