Logotip de Adolescents.cat
Arianafnd
Arianafnd
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 16/05/18 19:07
No em baixa la regla es per deixar de menjar?
Hola! Medeixo 1,55 i peso 41kg, m’he aprimat 10 kilos en un mes o aixi i ara vaig al metge i tinc una dieta per menjar pero encara em costa i menjo poc, no m’ha baixat la regla aquest mes i mai havia marxat pro ara menjo normal i no hauria de tallar-se no? I la tornare a tenir? No he tingut relacions per tant ha de ser per aixo pero nose per que ara i si la tornare a tenir o si li hauria de dir al metge pk no vui que m’ingresin mersiii❤️❤️❤️
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/05/2018 21:24

Hola!


Sembla que el teu cos ha detectat que havies perdut pes d'una manera descontrolada i ha començat a actuar per estalviar energia. Una de les formes és l'amenorrea (falta de menstruació). 

Això  ho hauries de comentar amb el teu metge perquè  és una senyal important sobre el teu estat de salut ;) 

Segurament quan el teu cos detecti que torna a tenir més aliment, retornarà a la seva normalitat. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: