Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 21/04/18 12:36
No sé si ella vol algo amb mi
Hola,

m'agrada una noia de la meva edat que va al meu insti, però a una altre classe i m'agradaria saber si li agrado (només parlem al gimnàs) .
No sé si li interesso, però això m'ho fa pensar: Em fa preguntes d'un altre tema quan parlem al gimnàs, riu per qualssevol cosa que fagi, es recolze al meu hombro, uns amics de la seva classe em diuen el dia següent que parlo amb ella al gimnàs (sinó parlo no) que li caic bé o que mai em canso i comentaris d'aquests, l'altre dia ella no va venir i unes amigues seves em van dir si tenia novia, i vam parlar d'ella més tard i reien...
Que creieu? M'he d'arriscar? (tot i que em fa vergonya perque no se com dirli ni quan...)
Moltes gràcies!!!

Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 25/04/2018 23:35

Hola!


Ostres! Si li agrades o no, només ho sap ella! Sembla que teniu bona connexió i que teniu interès l'un per l'altre, així que potser seria millor intentar conèixer-la una mica més abans de llençar-te, no trobes?


Així pots anar valorant si a tu t'agrada com és, si et sents còmode estant amb ella i si et ve de gust tenir-hi una relació més íntima. Una vegada tu ho tinguis clar, serà el moment de tirar-li indirectes a ella i veure si et segueix el joc... 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: