Logotip de Adolescents.cat
LauraOrtiz
LauraOrtiz
Any: 2002
Comarca: Val d'Aran
Data: 11/04/18 20:35
No se que creure! Sos x2 MOLT URGENT
Potser és una tonteria, però realment estic molt preocupada.
NO SE SI PUC ESTAR EMBARASSADA
Fa una setmana i mitja un noi i jo vam masturbar-nos mutuament sense arribar a res més, el que passa és que no se si m’ha pogut entrar liquíd preseminal mentres ell hem feia dits.
Si fos així, hi ha possibilitats d’un embaraç?
M’ha de vindre la regla en una setmana però nessecito una resposta m’estic menjant molt el cap i potser és una tonteria perque no he fet mai coses així i soc una paranoies.
Se que és el pitjor que podria haber fet però he mirat per internet si podia passar i esque moltes webs posen coses sense sentit i l’únic que he fet ha estat espantar-me més.

Porteu dies sense mirar les consultes però si hem responeu moltissimes gràcies de veritat.

Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 02/05/2018 15:42

Hola LauraOrtiz,

Disculpa que haguem tardat una mica més del compte en contestar-te ;)

Pel que ens expliques, és complicat que estiguis embarassada. Hi ha risc d'embaràs si hi ha penetració sense preservatiu (ejaculi o no), i si l'ejaculació es produeix a l'entrada de la vagina o dins (sense preservatiu). Per tant, la situació que ens planteges és de baix risc.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@Helenangelpsico
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: