Logotip de Adolescents.cat
unaanonimadelavida
unaanonimadelavida
Any: 2004
Comarca: Baix Empordà
Data: 27/03/18 00:05
He pensat massa vegades amb el suicidi...
La meva vida es MOOOLT complicada i tan sols tinc 13 anys...
Us explico un poc: estic molt deprimida perquè tan sols tinc una amiga i hi ha vegades que hasta prefereixo quedar-me a casa. Es normal? Soc una antisocial?
Vic amb la meva mare perquè el meu pare va morir i sempre la veig estressada i moltes vegades no em compren, sento que no es una persona amb que em puc sentar i parlar amb tota la confiança; i es la meva mare!
El meu pel es horrible. L'odio. No es ni llis ni rissat i sempre hem queda horrible i de veritat ja no se que fer. M'estressa moltíssim com em queda perquè pareixo una deixada que no es cuida el cabell.
Tinc molt poca roba i SEMPRE pero absolutament SEMPRE vaig igual. Sols tinc dos texans i tres jerseis!!! Es horrible... M'estressa molt el tema de la roba i ja no se que fer...
Crec que algun dia petare. Necessito ajuda pero no se com demanar-la, aquesta es la millor idea que se m'ha acudit...Pero de veritat necessito la vostra ajuda de immediat. No se com dir-li a la meva mare que vull anar al psicòleg però crec que seria lo més correcte
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/10/2018 16:52

Hola anònima, 


si et planteges anar al psicòleg, endavant! Sempre va bé per poder organitzar alguns aspectes de la pròpia vida. 

Ara bé, també crec que has de treballar la comunicació amb la teva mare. Potser ella no s'adona que la necessites i la trobes a faltar... així que fes-li saber i demana-li que estigui per tu!

Li agradarà veure que comptes amb ella i que vols el seu suport, ja veuràs ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: