Logotip de Adolescents.cat
qwerty
qwerty
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 26/03/18 13:00
Amics i autoestima
No sé què em passa. Segurament són els embolics que acostumen a tenir els adolescents, però hi ha dies que no sé què hi faig aquí. No és que em vulgui suicidar, és simplement que no em sento a gust amb els meus millors amics, perquè molt sovint sento que els hi faig nosa, i els amics més nous que tinc aquest any a classe, no sé si els hi caic bé del tot. Després tinc una colla a la classe de l'acadèmia on faig alemany, on són tots molt simpàtics, però ens veiem molt poc i tenim poca confiança. Tot i així, cada setmana tinc ganes que arribin les classes d'alemany, perquè allà és impossible estar trist o de mal humor. Però m'agradaria dir-los de quedar més sovint, i no sé si ells ho volen. Tot això es barreja amb la meva baixa autoestima... Què he de fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/10/2018 16:57

hola Qwerty!


Crec que t'has d'escoltar una mica més... amb qui et sents còmode? amb els d'alemany? doncs proposa'ls fer alguna quedada! Segur que algú s'apunta!


Per altra banda, si hi ha persones (noves o antigues) que et fan sentir bé, passa més estones amb elles! I si hi ha persones que et fan sentir malament... evita-les o intenta no menjar-te el cap amb el que puguin opinar sobre tu. 

La idea és que siguis tu qui esculli les amistats i les persones que vols al voltant. D'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: