Logotip de Adolescents.cat
beibeee_
beibeee_
Any: 2004
Comarca: Selva
Data: 25/03/18 22:36
molt aviat....?
hola adolescants.cat! primer de tot dir-vos als redactors que sou rls millor i de veritat ens ajudeu MOLTÍSSIM, i que amb els amics sempre passem una bona estona veient els secrets i fent coses (censurades) veient el consultori🤣 pero bnu començem amb la consulta.
volka dir-vos que soc una noia de 14 anys (la típica popu rica mimada i que treu molt bones notes i la super feliç de la vida(que en realitat ho paso ftal pq tinc la sensació de que dels 4000 seguidors que tinc a l'insta nms en tinc 4 o 5 que siguin de veritat...) i que ja he f***at i ara sento que he anat massa depressa pq no estava gaire segura de fer-ho i ara tinc por d'haver-me quedat embarassada pq ho vem fer snese condó...aixo va passar fa 3 dies, puc fer algo sense que s'enterin el papii ??
P.D. vaig al ginacòleg pq la meva mare va morir de càncer quan jo tenia 5 anys i el meu pare tmb en va tenir i jo segurament que tmb en tingui vaig a fer-me proves demà, li dic algo al ginacòleg...?
merciii i una gran abraçadaaa que se us estima moltt💜💜😋
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 28/03/2018 16:04

Hola beibeee_,

Moltes gràcies per les teves paraules, nosaltres no som redactores, som les psicòlogues del consultori però ens agrada saber que trobeu útil aquest espai ;)

Si heu tingut relacions sexuals amb penetració sense preservatiu sí que hi ha risc d'embaràs. Esperem que la visita al ginecòleg hagi anat bé i li hagis pogut comentar que vas tenir relacions sexuals amb penetració sense preservatiu.

Sobretot, si veus que passada una setmana del dia que t'hauria d'haver vingut la regla, aquesta no baixa, fes-te un test d'embaràs per a sortir de dubtes.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@Helenangelpsico
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.