Logotip de Adolescents.cat
Alx
Alx
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 23/03/18 23:48
Dubtes
Bona Nit , tinc un dubte

Estic anant a un psiquiatre pel tema bullying i em quedo sorprès perquè ell només es centra amb els meus símptomes , també vaig al psicolèg , que parlem però amb el psiquiatre es molt superfial ?

Per que?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/10/2018 17:03

Hola!


Aquesta és una de les diferències entre la teràpia psicològica i l'atenció psiquiatra. La psiquiatria se centra en la simptomatologia i ofereix ajuda externa (medicació) per poder-la controlar i evitar que t'interfereixi a la teva vida. Així fan canvis cerebrals que ajuden a reduir el dolor. 

Les eines psicològiques intenten provocar un canvi en l'estructura del pensament per evitar que hi hagi una recaiguda i que la persona prengui consciència dels "trucs mentals" o dels circuits de pensament que fa el seu cap per poder-los reconèixer i reconduir. 

Són dues eines diferents que poden ser complementàries. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: