Logotip de Adolescents.cat
Anonimx
Anonimx
Any: 1999
Comarca: Vallès Occidental
Data: 19/03/18 19:38
Pits!
Hola!
És la primera vegada que escric demanant- vos consell encara que sempre he tingut ganes.
Tinc 18 anys i sempre he estat bastant acomplexada per els meus pits. Sempre he pensat que no es veien com es tindrien que veure però esperava que amb el temps canviessin. He estat informant-me i crec que tinc les mames tuberoses (Un pit mes gran que l’altre, no molt exagerat, punxegut i aureola gran)
M’agradaria operar-me però no sé com s’ho prendrà la meva família, em dona molta vergonya perquè mai he parlat d’això amb ells ni amb ningú.
No sé per on començar, no tinc cap idea sobre centres, ni els preus, ni els temps de recuperació o si tinc l’edat suficient per operar-me.
Gracies!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/10/2018 17:20

Hola!


I si abans de prendre la decisió d'operar-te intentes assessorar-te amb el metge o metgessa de capçalera? A vegades no tenim prou informació i és important demanar-la a un especialista!


Demana hora al CAP o al ginecòleg/a per demanar tots els dubtes que tens sobre el tema i deixa't assessorar, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: