Logotip de Adolescents.cat
irii
irii
Any: 2004
Comarca: Osona
Data: 08/02/18 17:54
Empollona
Hola!

A classe em diuen empollona, tot i que jo ho sóc ja que només m'estic 5 minuts estudiant. Tinc la sort de que tot em quedi amb una llegida, però això la gent no ho entèn. Tothom em diu que es per enveja, que tinc que passar d'ells i tot això ja ho faig, però la gent que em diu això no sap què és el que és aguantar que cada dos per tres algú es giri i et demani la úlitma nota del teu exàmen i després sen vagin a riure amb els seus amics. M'agradaria que m'ajudessiu a solucionar-ho.
Moltes gràcies sempre m'ajudeu molt.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/10/2018 15:33

Hola!


Quina sort que tens amb la teva habilitat!! Això és una virtut i és important que ho visquis així! No podem controlar tot el que diuen els altres, però pots parlar amb els teus amics perquè et respectin i t'ajudin. Parla amb alguna amiga amb qui tinguis confiança i explica-li que aquests comentaris et fan sentir malament. És probable que aquesta amiga deixi de fer-lo, però tota la classe... és bastant complicat. 

Per tant, hauràs de fer un segon pas i acceptar aquest elogi com un "buah! com ho fas?" d'admiració ;) 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: