Logotip de Adolescents.cat
Urgent ginecologia
Urgent ginecologia
Any: 1998
Comarca: Segrià
Data: 05/02/18 20:39
Dubte amoros
Hola, espero podem explicar be a la situació que me trobo ara fa tres mesos un noi es va mig declarar amb mi es a dir per sortir i aixi. Pero al cap de una setmana hem va bloquejar pero es que jo encara sento alguna cosa de ell. Quan va passar un mes hem vaig liar amb un altre noi per intentar oblidam del noi que hem va bloquejar pero esque mentrestant que hem liava amb l'altre noi jo no sentia res ja que el meu cap pensa continuament amb el noi que hem va bloquejar. Ara tinc por que no me enamori de ningú mes ja que continuament penso amb aquell noi que hem te bloqueijada. Ja se que sembla una tonteria pero esque jo amb la vida amorosa no he tingut gaira sort. Nose trobo que amb els nois no tinc sort.

Salutacions
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/10/2018 12:35

Hola!


Tinc la sensació que aquest noi no té gaire clar el que vol ni el que sent, així que potser tu has de prendre una decisió si vols continuar pendent d'ell o no... A vegades ens enganxem a persones que no ens aporten tot el que necessitem.


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: