Logotip de Adolescents.cat
Trusca
Trusca
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 05/02/18 20:00
Parlar amb ell
Dissabte el meu germa va fer la festa de divuit, i em va convidat. Hi havien tots els seus amics, i un que jo havia sentit parlar pero no el coneixia. Quan ja s’estava acabant e va venir i em va dir si volia anar a oarlara fora als sofas, pero com que feia fred vaig dirli aixo que no, i ell em va dir que anessim a dins amb tota la gent. Llavors vem començar a parlar, va ser molt simoatic amb mi, i em va preguntar l’edat, jo tinc 16 i ell te 18. Quan va marxar em va fer dos petons i molt be. La cosa es que ell em sembla que te novia pero ho he comentat amb les meves amigues i siuen que havia de haver anat a fora, perque igual hagues passat algo. Ara no se com cridar la seva atencio. Ajudaa
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 22:59

Hola Trusca, 


Jo no sé quina intenció tenia aquest noi, però sembla que tu et vas sentir còmode amb ell, no? 

Si et ve de gust seguir parlant amb ell, endavant! Però també et diré una cosa: si realment té parella, tu voldries estar amb algú que flirteja amb altres persones?

El seu gest et diu molt de com és ell, així que valora-ho també ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: