Logotip de Adolescents.cat
anonima05
anonima05
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 05/02/18 16:31
molta vergonya
Hola! Primer de tot, gràcies pel que feu.
Jo estic amb un noi de rotllo, va ser el meu nòvio 6 mesos, i desde juny que ho vam deixar, ho vam deixar pel temps perquè ell estudia per la tarda y yo pel matí i no ens veiem quasi, només findes a vegades o quan ell té festa. (el 14 de febrer fariem 1 any). Des de un mes desprès de deixar-lo parlem i estem de rotllo i ens estimem mutuament enacra, pero no sortim pel temps i per por. I ell vol fer preliminars, i arribar a tenir sexe quan jo vulgui.

Jo a ell li tinc molta confiança y ell a mi, els dos som verges, a mi m'agradaría fer-lo amb ell però tinc la autoestima baixíssima, no m'agrado gens, penso que em alten pits, mes cintura y no sé. Sóc la típica amiga del grup que lliga molt i que li diuen que esta boníssima però de veritat que no m'agrado gens encara que em tiren la canya es que em dona igual, em miro al mirall i penso, quin fastic. I jo vull treure'm això del cap, però es molt difícil. Ajudeu-me!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/10/2018 12:26

Hola anònima, 


La decisió sobre les teves relacions sexuals és només teva. Has de decidir què et ve de gust, en quin moment i quins són els teus propis límits. Ves valorant i veient com et sents.


Per altra banda, et toca treballar la teva autoestima i mirar-te més al mirall. Passa dels comentaris dels altres perquè no pots basar la teva autoconfiança en les altres persones. Ets tu qui s'ha d'agradar, qui ha d'estimar el teu propi cos i valorar la seva preciositat en tota l'esplendor. Posa't davant del mirall, observa't sense judici i mima't


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: