Logotip de Adolescents.cat
la josefa❤
la josefa❤
Any: 2004
Comarca: Montsià
Data: 05/02/18 13:31
Controlada
Hola! T'explico el meu problema. Jo faig un esport extraescolar com qualsevol altra persona. El problema es que muns pares odien aquest esport. Durant tot el dia m'estan dient que em borri pero jo no vull. Magrada molt el que faig i no es que sigui molt bona pero m'esforço i alli els meus companys/nyes em tractem super be. Son com la meua segona familia. Ara l'he cagat bastant a l'insti. Jo soc la tipica que no resalta i la q trau notables. Pos bueno, l'he cagat (fent una cosa q no tenia ni idea que estava mal) i ara mamare s'ha enfadat un munt i ja s'ha decidit. Em borra. Jo no vull. La intento convencer desde fa 5 dies. Li dic q traure mes bones notes, que l'ajudare en la feina de casa (q normalment ja ho faig) pero res. Magradaria algun consell. La meva millor amiga, que nomes la puc veure a les extrascolars, ja q quan vam canviar a secundaria a ella no la van aceptar al insti q es va apuntar. A mi si. Els meu pares tampoc em deixen quedar amb ningu, pero ningu. Si surto de casa es per anar a buscar al meu germa del cole o per anar a comprar algo q vol o per anar a l'insti. Ja esta. No surto per res mes. Si us plau necesito consells q majudin🙏
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 22:52

Hola!


A vegades els pares (i la majoria de persones) necessitem un temps per pair una rabieta i decidir quina és la millor conseqüència. A vegades prenem decisions equivocades o exagerades, per tant, deixa que reposi durant uns dies aquesta situació. 

Mica en mica parla amb ells i intenta explicar-los perquè és tan important per tu. Demostra què t'ensenya aquest esport, quins valors et dona i com t'ajuda en el teu dia a dia. Parla amb el teu tutor o tutora sobre les notes i busqueu una solució per evitar aquesta devallada.


Què et sembla?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: