Logotip de Adolescents.cat
ivee15
ivee15
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 04/02/18 23:09
tot m'ha de passar a mi
últimament tinc molts problemes, no son pas molt forts pero entre tots fan una bola inmensa, porto ja un any amb problemes un rere l'altre com per exemple que moltes amistats m'han fallat, cuernos, gent que em manipula o que s'aprofita de mi, problemes familiars... a vegades penso que es ledat ja que diuen que l'adolescencia es de les pitjors etapes de la vida. nose que fer per aturar tot aixo perque crec que no m'ho mareixo, pero pude soc jo que donc mil voltes a les coses o pude es per l'adolescencia. perque creieu que es?
gracies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 22:26

Hola ivee15,


I si és una barreja de dues coses? 

És probable que l'adolescència faci que ho visquis tot més intensament i que et faci veure els problemes més greus i importants del que realment són (quan ho veus amb perspectiva). 

Per altra banda també és probable que hagi coincidit amb una mala etapa i quan s'acumulen diferents fronts... tots semblen més grans. 


Per tant, respira, agafa aire i intenta arreglar les coses una a una. Centra't en que el sí que funciona i deixa que les coses que et fan mal puguin marxar de la teva vida... 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: