Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2003
Comarca: Alt Empordà
Data: 04/02/18 13:01
Sóc trans?
Bon dia, bueno... Us escric perquè realment tinc por, porto massa temps amb aquesta pregunta al cap, no vull caure en estereotips i dir que no he jugat mai amb nines o que odio el maquillatje, es veritat però sé que aquests exemples no defineixen res, el problema comença i ha començat per mi amb el mirall, s'ha tornat el meu enemic i últimament l'evito. No és per el meu pes, alçada, com tothom tinc algun complexe, però sé que no és per això i que quan em vesteixo "com un noi" em sento millor, sempre inclòs inconscientment he comprat roba ample... I últimament em sento malament si em probo roba més estreta, però repeteixo que no és pel meu pes, no el veig bé les curves, la zona dels pits... Fa com un any, de casualitat, vaig trobar vídeos en YouTube de nois trans I vaig començar a informar-me. Moltes vegades, com la gent sempre ho diu, arribo a pensar que m'han influenciat, O és per què el meu pare no ha estat per mi i no he tingut aquesta figura. Realment no m'importa el que pensin els demés... Excepte la meva família, al menys la meva mare. Fa un temps vaig sortir del armari com bisexual i Bueno, encara fa certs comentaris i em diu que m'oblidi i que es una etapa... No l'acceptarà com noi trans si ho fos, això és lo que més por em fa, ha lluitat molt per mi i jo sóc " la seva nena " , no li puc fer això, però realment no em sento bé, m'he cansat d'evitar el mirall, però per la meva edat puc fer poc... Creq que l'única alternativa que em queda és anar a un terapeuta de gènere quan tingui els divuit i aguantar amb els meus dubtes mentrestant... Algun consell? Per cert, m'obligan a ficar el sexe obligatòriament, com no diu gènere, diré noia considerant que el sexe no és el mateix que el gènere i és el que t'assignen al néixer. Gràcies per llegir.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 22:16

Hola!


Gràcies per la crítica, és un tema que intentarem revisar aviat per tal que ningú se senti exclòs! 


Per altra banda, potser pots informar-te abans dels 18 anys amb aquesta http://www.lambda.cat/index.php/serveis/informacio


" target="_blank">associació. Crec que seria important que trobis un espai on parlar-ne i poder trobar una identitat amb la que et sentis còmode. 

Després ja valoraràs com en parles amb la teva i com ho enfoques per explicar-li, però el més important és que tu et sentis bé amb tu mateix!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.