Logotip de Adolescents.cat
jatqm
jatqm
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 03/02/18 12:09
Una carta....
Aquest tema es una mica llarg, però intentaré ser breu....
El cas es que el meu pare va morir fa uns anys i aquest matí me posat a rebuscar entre les coses de la meva mare i he trobat una carta amb el meu nom.
Clarament, m'ha cridat l'atenció i l'he llegida. Tracta sobre una medicina psicosomàtica natural. Diu que jo he de saber dir que no i expressar el que jo penso.
El cas es que m'he quedat flipant, i no sé si dir-li a la meva mare que jo tinc la carta.
Tinc dues preguntes:
-LI DIC A LA MEVA MARE??
- QUÈ ÉS AIXÓ SOBRE LA MEDICINA PSICOSOMÀTICA NATURAL??

PD:Disculpeu les meves faltes d'ortografia i sobre tot vull sinceritat, si us plau.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 22:03

Hola!


És probable que aquest tema sigui prou important com per parlar-ne amb la teva mare. Explica-li tal qual ha passat: estaves buscant alguna cosa, has vist la carta i l'has llegit. 

Potser us haureu d'asseure per tal que t'expliqui de què va i per quin motiu aquesta carta porta el teu nom... Sovint no hi ha un moment ideal, simplement quan passa cal parlar-ne i afrontar-ho. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: