Logotip de Adolescents.cat
Around the corner
Around the corner
Any: 2004
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 02/02/18 19:41
NO SE QUE FER...
Hola! Vaig a segon d'eso, i desde primer que m'agrada un noi, fa com 3 mesos una amiga hem va dir que tenia un cotilleo sobre ell pero que no li deixava que m'el digues i hem vaig quedar amb l'intriga.... un mes endavant hem va dir que el noi tenia una sorpresa per mi, que hem diria algo..... però el noi encara no m'ha dit res la amiga diu que ja se q es, jo penso que li agrado. Ella hem va dir que ells dos m'anirien fent indirectes(però encara no se res), pues ara els dos s'han enfadat, ns pq, pero ara no m'ho dirà, que faig???? soc molt tímida.

Graciess!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 22:00

Hola!


Doncs potser et tocarà portar la iniciativa i parlar directament amb ell. Pots fer-ho a través d'instagram, per carta o cara a cara, tu tries la manera!


El consell que et dono és que evitis les persones intermediàries, ja que sempre ho passen pel seu filtre i a vegades poden portar mals entesos...


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: