Logotip de Adolescents.cat
Anònima!
Anònima!
Any: 2000
Comarca: Baix Ebre
Data: 02/02/18 17:32
Problemes per parlar
Hola Adolescents!
Nose perque va començar però més o menys fa 3 any o així em va començar a parlar, referint-me a que quan parlo o llegeixo em trabo molt fàcilment i no se perque. M'estresso degut a que no em surten les paraules!! Hi ha vegades que si que estic nerviosa i es normal que em trabi, però no entenc quan estic amb amigues tan normal que em passi això. Sempre intento millorar-ho pero sempre em passa. M'encantaria que algun día s'acabés... Em podrieu donar alguns consells per superar-ho si us plau? Sembla una tonteria pero de cara al futur, amb feines, exposicions a l'institut i tot això no ho veig una cosa irrellevant.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 21:57

Hola anònima!


Moltes persones ens encallem quan parlem, sobretot quan volem dir moltes coses en poca estona. Si t'hi fixes a molta gent també l'hi passa, però si a tu et preocupa, què pots fer per millorar? 

  • parlar més a poc a poc
  • pensar el discurs abans de parlar. 
  • demanar una avaluació a un logopeda (especialitzat en la parla i comunicació) si continua la teva preocupació. 


Espero haver-te ajudat!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: