Logotip de Adolescents.cat
Ladgertha
Ladgertha
Any: 2003
Comarca: Anoia
Data: 30/01/18 15:35
Baixeta
Hola
Primer els hi volía agraïr el que fan, son genials!!!!
L'altre dia em vaig anar a fer la revisió dels catorce...i m'han deixat al pediatra per que no estic formada....bueno,tolerable...pero es que després m'ha dit la metgessa que em considero enana i que només creixeré un centímetre o dos...tinc un complexe....Es que tota la meva família som molt baixets (no patim enanisme,pero som baixets)l em.dóna la sensació de que la gent pensavque som (sóc) débil.perque sóc petita.Em fot molta ràbia.Faig krav maga i boxa i se'm dóna geial...modéstia a part....i em rebenta el típic.comentari de "li agradaràs més als nois" em rebenta....aiiiixx
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 18:59

Hola Ladgertha, 


Tots tenim una càrrega genètica que no podem escollir. Si la teva família t'ha donat aquesta estatura... l'hauràs d'acceptar! 

Entenc perfectament la teva ràbia davant aquests comentaris masclistes, i tens tot el dret a donar una resposta contundent deixant clar que el teu interès no és simplement "agradar als nois". 

Per altra banda et diré que no has de demostrar res! No has de demostrar que ets valenta, tu ja ho saps i n'hi ha prou, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: