Logotip de Adolescents.cat
nereukiss
nereukiss
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 29/01/18 20:16
violencia de genere?
Tinc una amiga que té 15 anys i el seu nòvio amb el que porta ja 3 o 4 mesos ha començat a fer coses que ami no em semblen del tot bé.
Tot va començar el dia que la trucava obsessivament, preguntant que on estava i que perquè sortia sense ell, després va anar trucant cada cop més fins que una vegada li va aixecar la mà a la meva amiga.
Fa uns dies ella m'ha explicat que "jugant" (ella va començar donant patadetes) li ha donat un cop de puny i després la va insultar i cada cop que ella intenta parlar amb ell per deixar-ho ell canvia de tema o l'amenaça amb tallar-se les venes.
Això és masclisme? violencia? estic espantada i no se ajudar-la
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 18:09

Hola!


Pel que expliques sembla una situació de violència de gènere. Aquest noi intenta controlar la teva amiga i ho fa amb amenaces, violència física, control i humiliacions... 

Hauràs de parlar amb ella, però també amb els seus pares o algun adult per poder-la ajudar, d'acord? Fes-li costat, escolta-la i queda amb ella. Et necessitarà. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: