Logotip de Adolescents.cat
alicia98
alicia98
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 28/01/18 15:49
confosa:(
Hola Adolescents:

fa uns dies que estic una mica amoïnada i es que crec que m'agrada "el meu ex lio" només vem estar dos dies però jo vaig estar molt bé .El problema es que hu vem deixar perquè els dos voliem coses diferents. L'altre dia vaig parlar amb ell i no se que fer..
Crec que si li proposo de tornar-nos a veure no voldra. Que puc fer per oblidar-me?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 18:03

Hola Alicia, 


Potser el primer que hauries de fer és saber si realment t'agrada o bé tens una mica de "nostàlgia" (ja que a tots ens agrada sentir que agradem a algú). 

Per tant, et diria que intentis recordar per quins motius vau tallar i si realment encara existeixen. Si tots dos encara manteniu la mateixa posició... serà millor començar a passar pàgina. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: