Logotip de Adolescents.cat
Star
Star
Any: 2005
Comarca: Segrià
Data: 27/01/18 22:29
Cossa extranya 😶
Es una cosa molt rara no se si aqui es el lloc on explicaro pero esq no se on mes dir-ho
A mi mencanten els animals i noto una cosa com si em pugues comunicar amb ells nose pq pero noto com si em cridesin i el vaig ajudar .
Bueno el q pasa esq els meus pares no volen tenir mascotes pq diuen que no es el seu lloc q haurien de viure en una torre (visc en un pis ) , jo tb ho penso pero no ens canviarem de casa nomes per poder tenir una mascota
Al cap duns quant anys al final em van regalar una conilleta el 25 dabril del 2016 i ens portavam suuuper be i feia lo mateix que un gos , fa uns mesos es va morir per una malaltia en aquell moment vaig notar q em faltava algo pero vaig pensar que era normal segurament a tothom li pasaria aixo pero noto com si cada dia la vegues a la seva gabia mirant me i demanan-me menjar i quant els meus pares sen van de casa lacaricio com si estigues alli i noto el seu pel i a les nits somio quant feia soroll amb la gabia pero segurament pensareu q es lo mateix q li pasa a tothom pero jo noto algo extrany com si encara estigues amb mi noto les seves ungles ...molt extrany fins que un dia en el lloc on ella tenia la gabia vaig veure com si a terra estigues escrit amb ungles NECESSITES UN ALTRA MASCOTA i vaig flipar el q pasa esq no se com explicarlos -hi als meus pares aixo i dirlos-hi q vull una mascota i segurament penseu q estic boija pero estic dient la veritat .
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 17:48

Hola Star, 


Crec que estàs vivint un dol per la teva mascota. Pel que expliques ets una persona amb molta sensibilitat i és probable que tinguis molta connexió amb els animals. Per tant, no és estrany que encara et sentis unida a la teva conilleta. No t'atabalis per pensar-hi i tenir-la present, d'acord? De fet és molt bonic. 

Per altra banda, si sents que ja estàs preparada per cuidar una altra mascota, endavant! Parla-ho amb els teus pares i explica'ls que tens ganes de tenir-ne una altra. Ja veuràs com mica en mica també ho veuran clar ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: