Logotip de Adolescents.cat
Pisha
Pisha
Any: 1999
Comarca: Anoia
Data: 24/01/18 20:59
Estic estencada
Hey hola, ¿Com estàs?

Jo una mica estancada... Explicaré des de un principi. Hi ha un noi que fa més de dos anys que m'ha atret, es guapo y es el típic tiu que el veus i les hormones semblen que tinguin vida pròpia. Un dels problemes que tinc es que nomes el puc veure per les fetes del pobla. No m’havia aventura mai en dir-li res, amb feia molta vergonya, però un dia vaig pensar que si no li deia res no passaria res, així que vaig anar cap a ell i li vaig dir que amb semblava molt guapo. El final es que amb va demanar el mòbil. La setmana vinent va haver-hi una festa que jo no vaig anar-hi però per allà a les 12 de la nit amb va trucar però estava dormin i no el vaig poder contestar.

Abans de la tercera festa el vaig obrir per saber si ell vindria, cosa que amb va contestar ràpidament que si, però va ser només una conversació de tres paraules mes o menys. Al cap i la fi, el final no ens vam veure.

Despès no vam parlar més fins a la festa de Reis. Ens vam saludar però per casualitats no vaig poder quedar-ma a parlar amb ell. Per allà a les 5 de la matinada li vaig enviar un missatge preguntant-li si encara estava per allà, va passar menús de 10 minuts per contestar-me que justament arribava a casa. Jo, deixant el meu orgull vaig dir-li que no passava res si algun dia cadavem, ràpidament amb va dir que “Bueno ja ens veurem per fm” no el vaig contestar el mateix dia, però vaig contestar amb un “ja veurem”.

Crec que tinc molta mala sort, justament quan era FM amb van comentar que tenia de anar a treballar i m’havia de cadar a dormir, just el mateix dia que la festa.

Tinc unes preguntes, el que amb va respondre que significa? Esque el “Bueno” amb tira molt enrere. Sagona pregunta, ¿Que faig ara? Ho deix-ho estar o intento insistir més? Encara que no amb faria molta il·lusió forçar la situació i semblar una “noia fàcil” ¿Que faig?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/10/2018 14:24

Hola Pisha, 


Sembla que tots dos teniu ganes de trobar-vos però apareixen alguns entrebancs pel mig. No passa res! Segurament a la propera festa us podreu trobar... o sinó haureu de buscar una altra excusa (encara que no sigui cap festa especial) per quedar i conèixer-vos una mica més. Com ho veus?

També pots intentar començar una conversa per whatsapp i després veure com evoluciona... si ell et segueix el rotllo o no ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: