Logotip de Adolescents.cat
Annoniim
Annoniim
Any: 1996
Comarca: Segarra
Data: 09/01/18 23:47
Ajuda urgent!!
Hola Adolescents.cat,
Fa com dues setmanes que estic sortint amb una noia que vaig coneixer per una app, de moment tot normal, pero casi cada dia quedem menys ara per els estudis nomès caps de setmana. Ella hem va dir per whats que si volia sortir amb ella de festa amb els seus amics, li vaig dir que nl perquè seria el tipic acoplat. Ella hem va respondre "si sortissis amb mi no hi hauria problema."
Ara hem pregunto jo, que sóc per ella? Com li puc dir que vull ser algo més que un amic?
*A ella se li nota enamorada, parlem cada dia per whats tenim molta confiança pero no ens hem liat ni res.

Moltes gracies Adolescents.cat i feliç any!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 12/01/2018 20:16

Hola!


Jo no sé què sent ella per tu, però noto que tu tens interès en ella, no? 

Doncs demostra-ho! Demana-li per quedar amb ella, interessa't en el seu dia a dia, i... si et proposa el pla de quedar amb els seus amics, ves-hi! Pots provar per veure si et sents còmode, si t'agrada com és ella quan està amb els seus amics...

Dóna't una oportunitat per canviar d'ambient i deixa que la relació vagi evolucionant... segons els vostres propis desitjos ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: