Logotip de Adolescents.cat

Any: 2003
Comarca: Tarragonès
Data: 03/01/18 19:41
estic enamorada?
Últimament, em noto molt feliç al costat de un noi, em sento molt bé al seu costat, i sempre tinc ganes de veure'l.
Estic segura, que si no en fos per aquests dos problemes, ben grossos, que em tiren enrere, estaria segura
de que aquell noi m'agrada. Els problemes són: principalment, els meus pares estan divorciats, i la meva mare està casada amb un home que aquest té una germana, la qual té un fill, i aquest, lamentablement, és el que crec que m'agrada... aquest és el problema, se suposa que és de la meva família, tot i que no és de sang, el considero, i ell a mi, el meu cosí. L'altre problema és que em tira molt enrere les edats, ell en té 19 i jo 14, la diferencia és molta, el que si que crec, és que això en uns anys, l'edat influeix ben poc. Espero que simplement, el trobi un noi molt maco, i no estar-hi enamorada, tot i que suposo, que això ho aniré descobrint jo sola. Espero també, que tot això, s'em passi ràpid, i siguin només tonteries meves.

Moltes gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/01/2018 19:59

Hola!


Pel que m'expliques sembla que aquest noi t'ha causat una gran atracció! No podem dir que n'estàs enamorada perquè segurament no has passat prou temps al seu costat per conèixer-lo i saber com és. 

La diferència d'edat és important en aquesta etapa (no pels anys de diferència) sinó pels diferents moments vitals que esteu vivint. Una parella ha de compartir un mateix projecte vital i sembla que vosaltres dos no esteu en aquest punt, no creus?


Així que potser, el més raonable, és que comencis a passar pàgina... encara que faci mal. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: