Logotip de Adolescents.cat
reqtix
reqtix
Any: 1996
Comarca: Alt Penedès
Data: 01/01/18 18:49
Nits boges
Hola, no sé molt bé si la meva pregunta va aquí però allà va!

Porto tot el dia confosa, avergonyida i un cúmul de sentiments que no se molt bé com identificar.
Ahir la nit vaig sortir de festa amb els amics del meu poble i vaig beure, en comparació en altres vegades bastant poc, solament em vaig prendre 2-3 cubates, però sembla que aquest cop amb això n'he tingut suficient com per no recordar una part de la nit.
Hem sento molt estranya perquè no sé com sentir-me ja que no sé el que va passa. Em sento estúpida perquè m'hagi passat això.
Com m'hauria de sentir? Sóc estúpida per haver deixat que em passi?
No puc parar de donar-li voltes fent que cada vegada em senti pitjor.

Moltes gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/01/2018 19:32

Hola!


No ets estúpida! Vas prendre una mala decisió. El consum de drogues (alcohol i altres substàncies) té aquest inconvenient: no sempre notem els seus efectes de la mateixa manera amb la mateixa quantitat. És a dir, hi ha molts factors que hi interfereixen (el teu estat d'ànim, el descans del cos, l'alimentació, la quantitat, la qualitat de la substància, l'entorn...)

Si no t'has sentit còmode amb aquesta sensació, potser t'ho pots prendre com un aprenentatge: el teu cos no accepta aquesta quantitat. Per tant, hauràs de fer un pensament a l'hora de sortir la pròxima nit ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: