Logotip de Adolescents.cat
ivee15
ivee15
Any: 2002
Comarca: Garrotxa
Data: 31/12/17 12:45
urgent no sabem que fet
jo i el meu ex ens vam deixar un temps, total que se'n va anar amb una altra i ara ja han tallat. ell no sap si anar amb mi o amb laltre nena que va surtir, hi haura alguna manera perque els tres estiguem bé?
gracies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/01/2018 18:49

Hola!


La meva pregunta és: i tu què vols? Vols estar amb una persona que té dubtes sobre si vol estar amb tu? Vols tenir una relació on sempre tinguis un petit temor que vulgui estar amb una altra persona?

Creus que podries construir una relació sana amb aquesta persona? Sents que et pots sentir totalment còmode amb ell?


Crec que el millor que pots fer és omplir-te de dignitat i apostar per aquelles persones que realment vulguin estar amb tu!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: